撐禿鷹阿婆,收皮把喇!


「撐禿鷹」中年女士用寫着「支持警務處長」的紅傘頂撞示威者及記者。

個「撐禿鷹阿婆」,一睇就知佢神經有問題喇,聽佢講兩句,就知佢精神分裂嚴重,換句話講,精神病患及精神分裂者才會支持曾偉雄這樣的「瘋功偉績」,是繼周一嶽越大鑊越拿勳章無乜差別!
也講畀曾偉雄聽,做媒也找個正常D 0既 人丫,或找自己親朋好友(如果正常的話)去撐自己,曾偉雄已公認為警界的「小丑」,警隊因你而蒙羞;阿婆話:警察做好多 0野 ,出黎打工,做好多 0野 又何止警察?
丫婆!諗D有力證明來撐場喇,唔係人家只會當妳係禿奴曾D親戚或當妳精神有問題,妳這種反社會人格(別人反對我支持,別人支持我反對)不適合在自由地方生活,滾回大陸去作你的「犬奴」吧!身為警務署長變成過街老鼠人人喊打,你係第一人!

———————————–

廣告
本篇發表於 係話緊你丫 並標籤為 , , 。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s